No icon

İnstaqram-da yeni funksiya istifadəyə verilib. Lakin istifadəçilər bunnanda yan keçməyi tapıblar.

Bildiyiniz kimi funksiya “Tarixçə” müəllifinə dərhal skrinşotun edilməsi haqqında bildiriş göndərəcək. Bundan başqa konkret istifadəçinin adını göndərəcək. Funksiya əks istiqamətdə də işləyir – bildirişə baxanlara “tarixçə” sahibinin onların hərəkətləri barədə məlumatlı olacağı barədə xəbərdarlıq ediləcək.  “Tarixçə” whatsapp messengerində olduğu kimi –  24 saat sonra yoxa çıxacaq. 

Lakin artıq istifadəçilər mühafizədən yan keçmə üsulunu tapıblar. Onlardan biri “Tarixçə”ni açaraq smartfonu “təyyarə” rejiminə keçirən və skrinşot edən zaman İnstagramın istifadəçinin hərəkətlərini qeydə ala bilməyəcəyini bildirib. 

 

Comment